Over ons

Hallo iedereen, graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Luciane Nieuwenhuis, ben 47 jaar, geboren in Brazilië. Ik woon al 21 jaar in Nederland, ben getrouwd en moeder van 2 tieners van 17 en 20 jaar. Mijn inspiratie om Passie4Wellness te creëren is begonnen met mijn passie voor massage. Ik vind het heerlijk om mensen te masseren tot aan de dag van vandaag. Van mijn hobby heb ik nu mijn beroep gemaakt.
In 2000 ben ik begonnen als masseuse bij een wegrestaurant waarin een kapsalon en een massagesalon gevestigd. Een vriendin van mij runde de kapsalon en ik de massagesalon. Na drie jaar daar te hebben gewerkt, wilde ik me verder verdiepen in de massage-technieken. Daartoe heb ik enkele cursussen en workshops gevolgd over onder andere: Petit massage Voetreflex massage Hot Stone massage Holistische massage Stoelmassage Na de cursus Allround Massagetherapeut was ik klaar om mijn eigen praktijk te beginnen en om u daarmee van dienst te zijn.
Bij Passie4Wellness kunt u de wellnessruimte huren voor privégebruik. Dat kan voor een middag of voor een avond zijn. Vijf uur lang kunt u samen met uw partner en/of vrienden of familie genieten van alle faciliteiten van Passie4Wellness. Voor 2 tot maximum 6 personen.

Hoe het begon....

Passie4Wellness

Genieten..

Wat kunt u bij ons...

Durven genieten van het spel met warmte, kou, water, olie en warme handen. Onze wellness ruimte bestaat uit een ruimte met een 4-persoons Finse sauna, een heerlijke whirlpool, massagedouchecabine en een relax ruimte met een 2-persoons lounge bed en een lounge sofa voor 5 personen. Verder is er een koelkast waaruit u zelf uw drankjes kunt pakken zoals sapjes, water en frisdrank. Wijn en champagne is tegen betaling verkrijgbaar. Ook is er een waterkoker en een Senseo koffiemachine waar u uw gratis kopje koffie en thee kunt maken. Een uitgebreid assortiment hapjes is bij de prijs inbegrepen. Evenals gebruik van badjas en slippers, handdoeken, scrubzout, shampoo, badschuim en diverse aromatische oliën voor de sauna . Passie4Wellness heeft ook een buitenterras waar u na de sauna verkoeling kunt zoeken, een koude buitendouche nemen of gewoon relaxen op de ligstoelen of op de lounge set. In de zomermaanden is het mogelijk gebruik te maken van de BBQ. Wilt u dit beleven, maak dan een afspraak en kom genieten met uw partner, vrienden of familie. Alles is aanwezig dus hoeft u zelf niets mee te brengen. U kunt uw privé- wellness uitbreiden met een van de massagebehandelingen. Bij het eerste bezoek aan Passie4Wellness bieden wij u gratis een massage van een half uur aan.

Luciane

    Dijksweg 37     |     Hengelo (OV)    |     06-22968618     |    info@passie4wellness.nl    |    K.v.K. 52657566                                                                                                  

Temos arrangamentos especiais para Brazileiros

Over ons

Hallo iedereen, graag wil mij aan u voorstellen. Ik ben Luciane Nieuwenhuis, ben 47 jaar, geboren in Brazilië. Ik woon al 21 jaar in Nederland, ben getrouwd en moeder van 2 tieners van 17 en 20 jaar. Mijn inspiratie om Passie4Wellness te creëren is begonnen met mijn passie voor massage. Ik vind het heerlijk om mensen te masseren tot aan de dag van vandaag. Van mijn hobby heb ik nu mijn beroep gemaakt.
In 2000 ben ik begonnen als masseuse bij een wegrestaurant waarin een kapsalon en een massagesalon was gevestigd. Een vriendin van mij runde de kapsalon en ik de massagesalon. Na drie jaar daar te hebben gewerkt, wilde ik me verder verdiepen in de massage-technieken. Daartoe heb ik enkele cursussen en workshops gevolgd over onder andere: Petit massage Voetreflex massage Hot Stone massage Holistische massage Stoelmassage Na de cursus Allround Massagetherapeut was ik klaar om mijn eigen praktijk te beginnen en om u daarmee van dienst te zijn.
Bij Passie4Wellness kunt u de wellnessruimte huren voor privégebruik. Dat kan voor een middag of voor een avond zijn. Vijf uur lang kunt u samen met uw partner en/of vrienden of familie genieten van alle faciliteiten van Passie4Wellness. Voor 2 tot maximum 6 personen.

Hoe het begon....

Genieten..

Wat kunt u bij ons...

Onze wellness ruimte bestaat uit een ruimte met een 4-persoons Finse sauna, een heerlijke whirlpool, massage- douchecabine en een relaxruimte met een 2-persoons loungebed en een loungesofa voor 5 personen. Verder is er een koelkast waaruit u zelf uw drankjes kunt pakken zoals sapjes, water en frisdrank. Wijn en champagne is tegen betaling verkrijgbaar. Ook is er een waterkoker en een Senseo koffiemachine waarmee u uw gratis kopje koffie en thee kunt maken. Een uitgebreid assortiment hapjes is bij de prijs inbegrepen. Evenals gebruik van badjas en slippers, handdoeken, scrubzout, shampoo, badschuim en diverse aromatische oliën voor de sauna. Passie4Wellness heeft ook een buitenterras waar u na de sauna verkoeling kunt zoeken, een koude buitendouche nemen of gewoon relaxen op de ligstoelen of op de loungeset. In de zomermaanden is het mogelijk gebruik te maken van de BBQ. Wilt u dit beleven, maak dan een afspraak en kom genieten met uw partner, vrienden of familie. Alles is aanwezig dus hoeft u zelf niets mee te brengen. U kunt uw privé-wellness uitbreiden met een van de massagebehandelingen. Bij het eerste bezoek aan Passie4Wellness bieden wij u gratis een massage van een half uur aan.

Luciane

Passie4Wellness
Dijksweg 37, 7556 KA  Hengelo (OV) 06-22968618    info@passie4wellness.nl K.v.K. 52657566